Pravilnik studia Body Mind spirit

Ker si želim, da bi se v mojem studiu dobro počutili in ker ste zame pomembni in ker verjamem, da imamo skupne cilje in vrednote kot so zdravje, čistoča in kakovostno preživljanje časa, sem pripravila ta pravilnik. Želim si in verjamem, da si tega tudi vi želite, da bi za svoj čas in denar dobili le najboljše. Da bi poslovanje potekalo gladko, brez zapletov, ob vpisu, ob plačevanju mesečnih kart ter obiskovanju in koriščenju mojih ponudb vas lepo prosim, da upoštevate določena pravila. Naj nam bo lepo in udobno.
 
SKUPINSKI PROGRAMI
Prvi obisk je brezplačen in neobvezen. Ker ste zame pomembni in ker verjamem v dobro delo, ki ga opravljam z vsem srcem, vam ob vpisu podarim 15 minut brezplačnega razgovora. Termin je potrebno predhodno rezervirati. S tem si pridobite širši vpogled v programe in si izberete vadbeni program, ki je primeren za vas in urnik, ki vam najbolj odgovarja. Preden izberete vrsto vadbenega programa, vedno priporočam vsaj eno individualno uro, kjer ocenim telesno stanje, držo, morebitno problematiko telesne drže, naučimo se osnovnih principov, da vadba postane varna in učinkovita. Stranka, preden izbere vadbeni program in rezervira termin,poravna letno članarino, s katero se vpiše v studio Body Mind Spirit. Z vpisom pridobi določene ugodnosti in darila.
 
VELJAVNOST MESEČNE KARTE
Mesečna karta velja 30 dni od datuma nakupa. Plačilo se izvede ob prvem obisku ali najkasneje do 5. v tekočem mesecu. Prvi mesec vpisa plačate mesečno karto ob drugi uri udeležbe. Menjava skupine je možna le v primeru, da so v skupini še prosta mesta. SKUPINSKA KARTA BREZ OMEJTIVE TERMINA in brez najave je mogoča, vendar je cena v tem primeru malenkost višja za 30% od ostalih skupinskih vadb. Vadbe si lahko izbirate po urniku in ni potrebna predhodna prijava.
 
NEIZKORIŠČENE URE SKUPINSKIH VADB
Če stranka ni v celoti izkoristila kupljene karte in s tem povezanih vseh vadbenih ur, lahko izključno v mesecu, ko karta velja, izkoristi BONUS PLUS URO (enkrat mesečno). To bo ura, ki bo predvidena enkrat mesečno za nadomeščanje izostanka. Stranke lahko izkoristijo neizkoriščene ure tudi v naslednjem mesecu izključno z zdravniškim opravičilom – kopijo zdravniškega opravičila in sicer v primeru bolezni ali poškodbe. V primeru dopustov in drugih izostankov lahko izkoristijo uro BONUS PLUS.
 
PRENOSLJIVOST IN VRAČILA
Kupljena karta je neprenosljiva na druge osebe. Vračilo denarja v nobenem primeru ni mogoče.
 
VZDRŽEVANJE OPREME IN PROSTORA
Vsi pripomočki, blazine in naprave so na voljo za skupno rabo. Po vsaki uporabi vas prosim, da naprave, blazine, pripomočke pospravite na svoja mesta. HVALA
 
ODPOVED TERMINOV
Rezervirane individualne ure je treba odpovedati vsaj 24 ur pred izvedbo na 040 234180. Hvaležna vam bom za informacijo in z veseljem bom za vas poiskala nov termin. Če odpoved sporočite prepozno ali mi sprememb ne javite, vam bom odpovedano uro, žal, morala zaračunati po veljavnem ceniku.
 
VELJAVNOST
Individualna karta velja tri mesece od datuma nakupa. Po preteku karte neizkoriščenih ur ni mogoče nadomestiti. Stranke z zdravniškim opravičilom lahko nadomeščajo individualne ure še šest tednov od preteka veljavnosti karte.
 
PRENOSLJIVOST IN VRAČILA
Kupljene individualne ure so neprenosljive, vračilo denarja v nobenem primeru ni mogoče.
 
PREPOVEDI
Uporaba mobilnih telefonov je na vseh vadbah nezaželena. Vadimo v nogavicah ali v čisti športni obutvi, kjer je športna obutev potrebna npr. na tekaški stezi, spiningih in podobno. V vadbene prostore je prepovedan vnos hrane in pijače, razen vode. Prosim vas, da se zaradi možnih alergij izogibate uporabi močnih parfumov, losjonov in sprejev za lase. Zaželeno je, da v izogib poškodbam opreme in pripomočkov, med vadbo ne uporabljate nakita. V vseh prostorih je kajenje prepovedano.
 
HVALA