Sandra, ti si ena čudovita oseba, predana svojemu delu, imaš posluh za ljudi, ki se znajdejo v stiski. Svoje delo nagrajuješ in bogatiš z neskončnim izobraževanjem kljub dnevnim obveznostim, ki jih opravljaš zvesto in odgovorno. Lahko si vzor marsikateri zaposleni ženski, všteto z mano. Občudujem tvojo zagnanost in požrtvovalnost za ljudi, ki potrebujejo pravi pristop. Želim ti, da bi še naprej ohranjala to energijo in jo delila z nami.

Napisala Ksenija Cergol, vaditeljica športne rekreacije in učiteljica nordijske hoje in teka

Kljub temu, da hodi po trnovi poti, pride na uro vsa nasmejana s polnim elanom. S svojo borbenostjo in vztrajnostjo bo naredila vse, da bo rešila vse tvoje bolečine.
Pripravljena na nove izzive. Pri njej vedno dobiš odgovor. Hvala.

Renata Oražem, vrhunska športnica – naša strelka

Ob hitri hoji sem se moral ustaviti, ker me noge niso držale. Od kar vadim s Sandro, se po uri hoje vračam domov spočit in počutim se kot »GRLINČEK«.

Darjo 74 let

Padla sem in si zlomila kolk. Vstavili so mi umetnega. Bila sem zelo zaskrbljena, da ne bom več tako gibčna kot prej. Kljub fizioterapiji, ki sem jo opravila pred prihodom k Sandri sem težje hodila.
Po nekaj mesecih telovadbe s Sandro sem ponovno pridobila tisto gibčnost, za katero me je bilo strah, da je ne bo več.

Tamara 64 let

Sandro poznam že celih sedem let in že po nekaj treningih mi je odpravila bolečino v hrbtu. Izredno je natančna, navdušena, veliko ve in se stalno izpopolnjuje, zato takoj zasledi,
kje je potrebno s treningom vztrajati za lepo in predvsem zdravo zgrajeno telo. Trenutno živim na Danskem, a se še vedno rada oglasim pri njej, ko se vrnem na obisk v Trst.

Vesna Zuppin

I live in Denmark and do not see Sandra regularly. However everytime I have a chance I ask her for a session.
After just one hour training with Sandra I see improvents on my “closed” shoulders and posture, due to different specific excises.
Also – which is important for me as a low handicap golfer – is that I get a positive effect in my golf swing, both regards length, consistancy and accuracy :-).
If I could I would go to Sandra on regular basis.

Carsten Nørgård

Sandru sam upoznala u PBS u Zagrebu, na školovanju za pilates body instruktora.Od prvog trenutak me privukla njena otvorenost, dobronamjernost i želja da što više nauči. Naše druženje nastavile smo kroz niz radionica na kojima smo usavršavale svoj znanje nakon redovnog školovanja, što radimo i dalje. Sandra je pokazivala i pokazuje iznimnu maštovitost u kreiranju vježbi ,te vliku ozbiljnost i znanje u njihovoj izvedbi, vodeći računa prvensteno o kvaliteti vježbe i njenoj učinkovitosti na vježbača.Ono što me kod Sandre najviše zadivljuje je njena silna želje da uči ,da ide dalje ,da stalno pomiče granice svog znanja. A sve to su karakteristike vrhunskih instruktora današnjice.

Mira Pivčić, direktorica Pilates studia Zagreb

Pa naj velja: “Ljudje, ki sežejo do srca, v njem tudi ostanejo. In Sandra to zna. Njena vedoželjnost, navdušenje in zagnanost, predvsem pa srčnost in umirjenost so njene značilnosti, ki so mi segle v srce. Vem, da bo s svojo prisotnostjo in delovanjem segla še v marsikatero srce. In nikomur ne bo žal, kajti pravo zdravljenje je le na nivoju srca.”

dr. Milena Plut Podvršič

Kaj lepšega kot to, da dobim sporočilo vadeče, ki se glasi:

Danes sem sesala avto in ko sem se normalno zravnala sem se šele zavedala, da se tako nisem že leta dvignila in moj križ sploh ni trpel. HVALA DA SI.
LP Irena Rutar

(dva meseca obiskuje skupinsko vadbo). Juhuuu! Srečna sem, za vas moja deklata.