Mediticaja – stanje duha

 
meditacija

Mediticaja – stanje duha

Posted by bodymindspirit in Novičke 08 jan 2018

Ko bi le prej vedela, bi vse ponovila …

 

Ko bi le vedela, bi mi bilo lažje …

 

Ko bi le videla, kar vidim danes, bi bila happy, 

tudi, ko sem jokala,

tudi, ko sem hodila po trnovi  poti, tudi, ko sem se borila, vztrajala, a vseeno sem verjela,  zaupala v sebe in deležna sem bila daril.

KO BI MI vsaj eden rekel, samo eden, Sandra, samo zdrži, na koncu tunela je luč, tam te čaka lepo življenje, tam je darilo zate. Tega stavka ni bilo, zato vam ga danes podarjam jaz, iz srca.

 

Darila pod imenom modrost, preko izkušnje. Modrost, katero sem si jo vedno želela. DA, to sem tudi dobila. Vedno dobimo, kar potrebujemo za našo rast. Ne, pa vedno kar si želimo, ker včasih želeno ni dobro za nas, včasih mislimo, da si nekaj želimo, a ko dobimo, oooo to pa ni to.

Vse to je danes, del mene in danes živim polno življenje.

Dobila sem znanje, širino, globino.

 

Ko bi le vedela včeraj, kar vem danes.

A zagotovo vem, da vse vemo, da so odgovori znotraj nas, samo povezati se moramo sami s sabo, ljubiti sebe, sprejeti se in delati dobro, sebi in to deliti z drugimi. 

Meditacija je stanje brez misli. V meditaciji se srečamo z našim notranjim bitjem, ki živi znotraj nas. Želim si, da doživite mavrico znotraj sebe. Moj notranji svet je čudovit. Moje misli, besede, dela so moja. Samo moja in vse to mi daje emocijo,vibracijo, ki mi prinaša notranji mir, srečo, ljubezen, hvaležnost, Življenje kakršno sem si zamislila. In povem vam skrivnost, hvaležna sem na pomanjkanju, ki sem ga doživela kot otrok, saj danes živim blagostanje z odprtim srcem, hvaležnostjo, ponosom in radostjo, pa ne samo to, še delim vse to z drugimi .

Tudi vam želim spoznanje, da vse lahko tudi vi, samo, z delom na sebi.

 

Delim z vami pikico moje meditacije, naj vam prinese vse dobro. 

 

Lep dan vam želim .

Sorry, the comment form is closed at this time.