Moji prvi koraki

 

“Zdravje je krona na glavi zdravega človeka, ki jo lahko vidi samo bolan človek.”

 1. Sem VADITELJICA FITNESA, s pridobljeno Diplomo – 21.05.2005 pri FZS – Fitnes Zveza Slovenije; usposobljenost za strokovno delo v športu
 2. The pilates coach: Basic I., Basic II., Intermediate, November – 2005
 3. Stott Pilates-Pilates inštruktor in Pilates joga – 2006
 4. Pilates stoje – 2007
 5. Strech & Relax – 2008
 6. Body inštruktorica za individualni program ter skupinske vadbe z opravljenim izpitom in diplomo – 2007. Redno se izobražujem v Zagrebu na Kineziološkem učilištu Body tehnike.
 7. Vaditeljica vadbe za nosečnice in poporodne vadbe DFS; Društvo fizioterapevtov Slovenije – 2008
 8. Certifikat za Tui-na terapijo in masažo, International society for complementary medicine Belladona – 2012
 9. Certifikat o nacionalni poklicni kvalifikaciji NPK maser/maserka – 2013
 10. Certifikat za izvajanje rehabilitacije psoas mišice, Arturo A. Peal. M. TCM – 2014
 11. Certifikat o biomehanični in klinični praksi trupa, MBS Movement balance system – 2014
 12. Certifikat “of completion” Najfunkcionalnije vježbe na svijetu – Chicago News, MBS  Movement balance system – 2014
 13. Certifikat – Kinetički pokret scapule – 2014
 14. Certifikat – Trup – biomehanička i klinička praksa – 2014
 15. Certifikat SM-System – Prevention and treatment of back pain – 2015
 16. Certifikat – Provjereni principi za vrhunsko mehaniku trčanja – Funkcionalni testovi i korektivne vježbe – 2015
 17. Certifikat – Powerlifting vs. Yoga – Integriranje vježbi za optimiziranje jakosti in fleksibilnosti u treningu – 2015
 18. XIV.MEDNARODNI KONGRES FZS 2015 – 2- dnevno izobraževanje

 

Reference:

 • Posebej bi se rada zahvalila Špeli Perc, ki me je izbrala med številnimi kandidati in izobraževala za inštruktorja Pilates-a po Stott šoli ter Pilates joge. V veliko čast mi je bilo, da sem lahko sodelovala s timom Holističnega centra v Ljubljani, saj so bili prvi v Sloveniji z inovacijo Pilates vadb. Preko njih sem spoznala Ano-Marijo Jagodič Rukavina, mr.spec., ki je ustanoviteljica Body tehnike v Zagrebu. Body tehnika je bila zame od leta 2007 naslednja stopnica in je še do danes v porastu in razvoju. Hvala.
 • V druge sfere sem se podala z izobraževanjem zvočne masaže s himalajskimi posodami pri učiteljici Mojci Morya Malek, pri kateri sem opravila I. in II. stopnjo. Z globoko hvaležnostjo in s polnim srcem HVALA
 • Pri dr. Neji Zupan Usui Reiki Master & Teacher sem opravila (2007) Reiki I, II (Natural Healing). HVALA
 • Pri Katji Zupan – AEROFIT v Kranju sem opravila številna izobraževanja in se ji globoko zahvaljujem za njeno prizadevanje, natančno podajanje znanja in strokovnost. Hvala: The Pilates coach BASIC 1, BASIC 2, INTERMEDIATE – 2005
 • DFS – Društvu fizioterapevtov Slovenija hvala, da se lahko izobražujem pri vas. Tu sem opravila tečaj za vodenje telesne aktivnosti v nosečnosti in po porodu in terapevtske vaje za stabilizacijo hrbtenice in medenice (2009). Posebej bi omenila dve izjemni ženski, ki delata in se trudita za dobrobit žensk. Da bi nas bilo čim več takih. Hvala Lidiji Žgur, dipl. fiziot. in vis.pred.mag. Darji Ščepanovič, vis.fiziot. prof. dr.
 • Rada bi omenila se Univ.prof.dr. Edvina Derviševića dr. med., pri katerem sem obiskovala 25. šolo Tuina Kitajske terapijske masaže z osnovami tradicionalne kitajske medicine in zaključila šolanje z diplomo. Hvala.
 • K mojemu razvoju je prispevala še ena izjemno velika ženska dr. Milena Plut-Podvršič (specialistka splošne medicine in apunkturologije), preko katere sem spoznala refleksologijo stopala. Hvala, draga. Globoko priporočam branje njene knjige POT DO SRCA.

 

OMENILA SEM LE NEKATERE OSEBE, KI SO STOPILE V MOJE ŽIVLJENJE IN GA OBOGATILE Z ZNANJEM. SEVEDA JIH JE BILO ŠE VELIKO VEČ IN HVALA VSEM, KI SO PRISOSTVOVALI V MOJEM OSEBNEM RAZVOJU, KI SE NEPRESTANO GRADI IN IZPOPOLNJUJE. Moj namen, življenjski cilj je živeti polno življenje, izkoristiti dani trenutek, vsak trenutek, ki je pomemben za življenje, se razvijati in slediti SEBI. Le če se bom sama razvijala, bom lahko nudila delček sebe, svojih izkušenj, predvsem pa znanja, ki ga pridobivam že vrsto let, tudi vam.

 

Žejna in lačna novih spoznanj, novega znanja, širin, globin, kaj je še in še več, me poganja na nove poti, na nova raziskovanja, po novo rast. Moja radovednost sega daleč od tistega kar samo oko vidi, a srce in duša čuti.

RADA PRIDEM DO RESNICE, DO SRCA IN BISTVA ŽIVLJENJA. ODPIRAM DLANI ZA SPREJEMANJE IN DAJANJE LJUBEZNI.

Verjamem in zaupam življenju ; vsak ima začrtano svojo pot, ki jo mora prehoditi sam.

Dobrodošli!