Način dela

 

“Moj potek dela z vami”

Ker je moj potek dela z vami, celostna obravnava vsakega posameznika,

vsakogar najprej povabim na razgovor, kjer izpolnimo določene obrazce, naredim pregled, analize, se pogovorimo o ciljih, željah, pričakovanjih, viziji in poteku dela.

Moje prvo vprašanje, ki vam ga zastavim je:

  • Ali vam dam tisto kar potrebujete ali kar si želite?

  • Ali ste pripravljeni na spremembo, rast, na nove poti, nove uvide?

Ko posameznik pride z že prisotno bolečino v telesu, ne samo, da bolečino skušam takoj odpraviti – preko masaže, terapije, analize telesne drže, vadbe, osebnega stika, razgovora, svetovanja in motivacije za nadalje, temveč z vključevanjem novih navad, novega znanja prispevam k izboljšavi in kvaliteti življenja brez prisotnosti bolečine.

Z bolečino se nismo rodili, torej je ne potrebujemo.

Rodili smo se iz ljubezni, smo ljubezen, tu smo za biti zdravi, radostni in sebe deliti.

Stremim k temu, da vas naučim, da vam pokažem, povem KAJ je telo privedlo do bolečine, ZAKAJ je prisotna bolečina, česa ni bilo ali česa je bilo preveč, da je do težave, izziva, bolečine prišlo.

Bolečina je vedno naša učiteljica.
Kjer je ona doma, tam nas veliko časa, preveč časa, predolgo ni bilo, zato tam moram nazaj.

Tam je doma rast, tam je blokada, zastoj energije, izziv, nekaj kar nas potiska v sebe, naprej, na nove poti, kjer moramo it v sebe, spoznati sebe, začutiti sebe, sprejeti se in sebi dati, podariti, si dovoliti izbrati, vse kar nam prinaša zdravje, notranji mir, ljubezen, harmonijo, hvaležnost, lahkotnega giba, prijetnega bivanja znotraj telesa, znotraj sebe.

TELO urim

na način, da ostaja lepo, zdravo, skladno, večno mlado, da mu zaupamo, da nam služi, da nam daje, da nam prinaša užitek, strast, svobodo, moč in predvsem energijo, visoko vibracijo. A  za vse to moramo mi sami najprej narediti ustrezne korake, zanj – za telo.

S tem, ko telo gibamo, ko ga spravimo v pogon, telo razume, da je zdravo in s hvaležnostjo vrača tako, da nam služi in mi ga z veseljem uporabljamo in mu zaupamo. Kaj lepšega.

Kako? 

  • Da ga pravilno urim, da ga naučim, da poskrbim zanj,

  • Izvajam individualne programe in skupine do 5 ljudi,

  • izvajam tudi vadbo ON – line in delavnice,

  • masaže, terapije,

  • programe kot so Vitalno medenično dno,

  •  program Mindset, Reset – delo na sebi.

 

Pomembna mi je kvaliteta posameznika, njegovo zdravje, dobra psihofizična pripravljenost, njegovo počutje, njegov razvoj, potencial, on sam.

 

Kot vibracijska bitja, kot kreatorji lastnih življenj, spodbujam in učim ljudi, da smo sami

odgovorni za sebe, da sami izbiramo, kreiramo svoja življenja in predvsem kvaliteto življenja.