Program Mindset – Reset, delo na sebi

 

Ne morem vam povedati svoje resnice,
vse dokler mi ne boste nehali dopovedovati vaše.

NOVO! Program Mindset – Reset, delo na sebi je lahko odlična izbira za vas. Tu vas naučim biti srečni na vsakem koraku.
Lahko, vi to zmorete, sem zmogla JAZ, zakaj ne bi zmogli tudi vi.

Dokler bodo vaši izgovori glasnejši od moje resnice,
od moje izkušnje,
od mojega znanja, od mojih rezultatov,
od mojega truda in ljubezni do vas,
vse do takrat, vam žal ne morem pomagati.

Zakaj mora boleti, zakaj moramo trpeti, zakaj nam ne bi bilo vse lažje, če je življenje enostavno, lepo, samo razumeti ga moramo, naučiti se moramo, da bi lahko delovali v skladu z svojimi vrednotami, ljubezni do sebe, z govorico svoje duše, ki govori preko naših občutij. Resnica živi in domuje vedno znotraj nas samih, samo poiskati jo moramo, dovoliti, da se izrazi.
Ko boste dopustili, da v vaše življenje vstopi več radosti, več ljubezni, več razumevanja, zdravja, boste resnično izkusili polnost vsega kar je in to je ljubezen.

ODPRITE se in DOPUSTITE, da stopi.

Program Mindset – Reset, delo na sebi je lahko odlična izbira za vas. Tu vas naučim biti srečni na vsakem koraku. Lahko, vi to zmorete, sem zmogla JAZ zakaj ne bi zmogli tudi vi.

Tu vas transformiram. Tu vas spomnim kdo ste in zakaj ste na zemljo prišli, predvsem vam pokažem pot, vas naučim kreirati lastno življenje, naučim vas poslušati svoje srce, emocije, misli, ki kreirajo vaše življenje, naučim vas biti SREČNI, kar vam pripada že ob rojstvu. Naučim vas pravilne uporabe afirmacije, meditacije, vizualizacije, tehnik dihanja, prepoznave visoke in nizke vibracije.
Vse dobro vam želim. En velik objemmindset-reset-delo-na-sebi