Delo na sebi

 
naravna-magija

Delo na sebi

Posted by bodymindspirit in Novičke 12 feb 2018
Rada pomagam in tudi vam bom.
Ne gre čez noč, ne gre, ampak gre in pomembno je, da gre.
Vi se premikate tudi, če mislite, da stojite na mestu. Najprej čutimo energijo znotraj nas, korenine v zemlji. Ali veste koliko sem potrebovala, da sem izgradila sebe? In koliko še bom.
Delat na sebi sem začela pri 19- ih, ko sem šla z doma od svojih staršev, ko sem kupila prvo knjigo, ko sem videla, da svet ni samo siv. Bila sem podnajemnik, brez vsega, niti brisače nisem imela, fena, glavnika za lase. Od začetkov, vse do tu, sem sama pripeljala sebe. Brez podpore, opore staršev, prijateljev, partnerjev, pa ne zato, ker niso želeli, niso znali, niso verjeli, videli, čutili kar sem čutila in videla jaz. Od takrat se nisem ustavila.
Učim se na področju
uma in telesa, a duši vselej prisluhnem in zaupam. Naučila sem se zaupati življenju. Koliko poti, energije, časa, denarja, izobraževanj, ljudi, odrekanja, sem potrebovala, pa kaj. Vredno je bilo.
Ja res je in še enkrat, in še enkrat bi ponovila, a največ me je naučilo samo življenje, ko sem znanje dala v prakso, ko sem dobila svoj gram izkušnje.
Nekdo bo rekel, ufff veliko ali pa malo, zame neprecenljivo.
V športu sem se rodila, klesala, bodrila, učila vztrajnosti, pridobivala na samozavesti, nabirala znanje, ki sem ga uporabila in prenašala naprej.
Danes živim svojo resnico, za katero umrem, če je nimam. Ne dam je. Dragocena je. Moja je in lahko je tudi vaša, če mi verjamete, če mi zaupate, če me izberete za vašega trenerja, motivatorja, transformatorja, terapevta, kakorkoli me boste poimenovali, dotaknila se vas bom. Mene je znanje pripeljalo do tu. Iz točke 0, kjer sem štartala. Bila sem zaznamovan otrok, ranjena, podhranjena, vem kaj je strah, sram, lakota, vem kako je biti tam, a vem tudi kako je lahko in kako je življenje lahko lepo, če delaš na sebi.
Danes je lahko tisti dan, ko odločno rečeš hočem, zmorem, želim, prosim daj nauči me, ker sem vredna.
Rada vas imam.

Sorry, the comment form is closed at this time.