Urnik

Urnik skupinskih vadb velja od 15. maja 2018 dalje. Urniku se bodo dodajale nove ure skupinskih vadb. Individualni programi in terapije se izvajajo po dogovoru in predhodnem naročilu.   Imam dva nova vadbena programa:
  1. NOVO!  Mindset – Reset, delo na sebi. Tu vas transformiram. Tu vas spomnem kdo ste in zakaj ste na zemljo prišli, predvsem vam pokažem pot, vas naučim kreirati lastno življenje, naučim vas poslušati svoje srce, emocije, misli, ki kreirajo vaše življenje, naučim vas biti SREČNI, kar vam pripada že od rojstva. Naučim vas pravilne uporabe afirmacije, meditacije, vizualizacije, tehnik dihanja, prepoznave visoke in nizke vibracije. Cena Programa je 500 €.
  2. program: Od funkcionalne rehabilitacije do optimalne forme ( 8 – tedenski program za preprečevanje poškodb, bolečin in pridobitev psihofizične forme). V programu je največ 5 vadečih. Cena programa je 200,00 evrov z DDV.
  3. program: BMS zdrava hrbtenica, ki je namenjen novim članom. Skrbno priporočam preden nadaljujete v ostale programe. V programu se naučite biti v svojem telesu, čutiti svoje telo in povezati gib z glavo, saj se gib najprej ustvari v glavi in šele nato v mišici.
  4. program: Skrb za zdravje ženske in njeno vitalnost – 5 tedenska delavnica. Vsaka traja 2 uri. Srečujemo se 1 x tedensko. Cena programa je 100,00 evrov + DDV.
  5. program: Uvajanje v Pilates. Nujno potrebno za nadaljevanje v skupino, kjer se izvaja Pilates tehnika. Več o sami tehniki si lahko prebere med ponudbo. Lahko se uvajate skupinsko, v programu je največ 5 vadečih, cena uvajalnih ur je 100,00 evrov ali individualno.
urnik

BONUS plus ura, predviden termin zadnji teden v mesecu, dan izberemo po dogovoru z vadečimi.

Delavnice, predavanja, skupna srečanja po dogovoru. 

Vsi imamo medenico in zanjo moramo skrbeti do konca svojih dni. Vsakodnevna nega teh mišic je nujno potrebna, za kvalitetno življenje, življenja brez bolečin in predvsem veliko užitka. Življenja brez nevšečnosti, sramu in nepotrebnih skrbi.

 

Želim vam prijetno vadbo, prijetno druženje in predvsem veliko novega znanja. Veselim se vaše prisotnosti.
V kolikor niste še bili pri nas in nas niste še preizkusili je prvi obisk brezplačen in neobvezen – velja za skupinske vadbe. Ne velja za  individualne programe,  program “5”  in delavnice. Obvezna prijava. 

Za dodatne informacije in prijavo v program pišite na sandra@bodymindspirit.si