UŽITEK in BOLEČINA sta doma v naši medenici

 
YT

UŽITEK in BOLEČINA sta doma v naši medenici

Posted by bodymindspirit in Novičke 19 jan 2016

Ljudje smo motivirani samo zaradi dveh stvari in sicer bojimo se BOLEČINE, ne želimo si jo imeti v življenju, radi bi se ji izognili in ko nastopi bi dali vse samo, da odide z našega življenja.

Tu ne mislim samo na fizično bolečino, ampak vsakršno nelagodje, nezadovoljstvo, nesreče, težave, ki nastopijo v vsakdanjem življenju, skratka neprijetnosti vseh vrst. Na drugi strani pa imamo UŽITEK, ki si ga seveda vsi želimo in smo motivirani, da do njega pridemo. Sem spada vseh vrst zadovoljstva, ugodja, sreče, vse kar si človek želi, potrebuje in je zanj pomembno. Torej imamo na eni strani BOLEČINO na drugi strani UŽITEK.

Če pogledam to mojo zlato mišico, ki ji jaz pripisujem slavnostno mesto št. 1, pa ne samo jaz, tudi pomembni učitelji celega sveta. To je mišica medeničnega dna. Veliko pišem o njej, osveščam ljudi, pa vendar se jo bom danes dotaknila na malo drugačen način, na način, ki se ga do seda še nisem. Odkrito, z vso ljubeznijo in srčnostjo.

Užitek … vemo, da ta mišica vpliva na izboljšanje spolnega doživljanja obeh partnerjev

… četudi spolnost zavračate, si spolnosti ne želite, morda jo ne morete imeti, ker ste preprosto sami, pa vendar si jo želite imeti, morda ima partner težave, morda ženska, morda hrepenite po njej, pa ne veste kako do te bližine, jo ponovno odkriti, prebuditi, … četudi menite, da teh mišic ne potrebujete, ste jo dali v pozabo, vedite, da se z okrepitvijo te mišice lahko prebudite in zaživite na novo. Imate izbiro, dam vam jo, lahko vam pomagam. Tu sem samo zato, da vas prebudim, da vas spomnim na to kar ste nekoč vedeli, kar ste nekoč imeli in dali na stranski tir.

S tem smo se rodili, ta užitek je naraven, prirojen, živi v nas, v naših globinah. Ugotovila sem, da zaradi sramu, nelagodja o tem ne spregovorimo radi. Jaz bom spregovorila, ker delam z ljudmi, mladimi ljudmi, ki trpijo zaradi tovrstnih težav. Življenje lahko spremenimo, partnerski odnos lahko spremenimo, saj spolnost združuje, povezuje. S to mišico se dotaknemo naše globine, naša čutnost do sebe se povečuje, tudi želja po združevanju in ljubezni se poveča. Prebudimo te mišice, dovolimo si jih občutiti, dovolimo, da privre na dan, tista lastna vrednost, ljubezen, ki leži na dnu medenice, ki nam daje čutnost, ljubljenost, kreativnost, rojstvo, ideje, tu smo doma, tu krojimo, ustvarjamo, rojevamo, dajemo življenje in tudi sami smo se rodili v njej. V naši zlati medenici seveda.

Na drugi strani brega imamo bolečino. Bolečina v križu je lahko vzrok oslabljenih mišic medeničnega dna. Inkontinenca-nehoteno uhajanje urina je vzrok in posledica slabe mišice medeničnega dna. Slaba stabilizacija medenice, hrbtenice je ravno tako znan vzrok oslabljena mišica medeničnega dna. Slabo ravnotežje, slab steznik okoli trupa v povezavi z mišico medeničnega dna je ravno tako vzrok ta mišica, slaba opora notranjih organov, organi se povesijo, padajo ven, zaprtje in nepravilno iztrebljanje poškoduje mišico medeničnega dna … nešteto dobrih lastnosti ima ta čarobna mišica na dnu medenice.

Zakaj jo zanemarjamo, zapuščamo, jo dajemo v pozabo. Čemu tako??? Ali si zasluži častno mesto po vsem tem kar sem vam napisala sedaj, povedala o njej? Mišica medeničnega dna prinaša v naše življenje UŽITEK in življenje brez BOLEČINE.

Ali jo boste sedaj vadili? Ali se jo boste naučili aktivirati, jo uporabiti na pravilen način? Sami ali brez partnerja, moža, ta mišica si zasluži vsakodnevno nego in častno mesto številka 1. v našem organizmu.

Ste za, da vam ponudim program preko katerega prebudite, spoznate svojo medenico in vseh 10 mišic v njej? Pridite, pridobite več, kot pa če ne pridete v program.
Več o samem programu dobite na povezavi http://bodymindspirit.si/Sandra/delavnica-skrb-za-zdravje-zenske-vitalno-zivljenje/

PROGRAM JE PRIMEREN TAKO ZA ŽENSKE KOT ZA MOŠKE, OTROKE, NAJSTNIKE. Vsi imamo medenico in v njej te mišice za nas tako pomembne. Moška medenica se razlikuje od ženske samo v tem, da imamo me ženske eno odprtino več.

Pridite, garantiram, ne bo vam žal.

Sorry, the comment form is closed at this time.